1
2
3
دبیر انجمن صنفی مرغداران آذربایجان شرقی:
علت اصلی کمبود گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی شیوع بیماری "نیوکاسل" است
 
دبیر انجمن صنفی مرغداران آذربایجان‌غربی با اشاره به کمبود گوشت مرغ در این استان گفت: یکی از دلایل اصلی این کمبود کاهش جوجه ریزی به خاطر بیماری "نیوکاسل" در استان است.
Delivery
Delivery
Delivery
Time 1400-09-06 18:16

به گزارش فاخته، بهنام حکیمی در گفت و گو با ایرنا افزود: در ۲ ماه گذشته با شیوع بیماری نیوکاسل، جوجه ریزی در مرغداری های استان کاهش یافت و این امر به تدریج منجر به عدم تعادل در بازار عرضه و تقاضای گوشت مرغ شد.

وی افزود: همچنین کمبود جوجه یک روزه ‌و گرانی شدید آن به عامل دیگری در ایجاد بی‌ثباتی در بازار مرغ در استان بدل شده‌است.

دبیر انجمن صنفی مرغداران آذربایجان غربی ادامه داد: این درحالی است که افزایش قیمت جوجه به ۱۰۰ هزار ریال و بالاتر با توجه به اینکه نرخ مصوب آن که ۴۲ هزار ریال بود، موجب شد که مرغداری‌ها از جوجه ریزی خودداری کنند و این امر هم به بروز مشکل در شرایط فعلی بازار منجر شده‌است.

به گزارش ایرنا، از چند روز پیش با کاهش مرغ در بازار قیمت هر کیلوگرم آن به بالاتر از نرخ مصوب ۳۱۰ هزار ریال به ۳۷۰ تا ۴۰۰ هزار ریال افزایش یافته است. ‌

بنا به اظهار مسوولان امر، روزانه ۲۴۰ تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی مصرف می‌شود که در روزهای گذشته برای تامین این نیاز، گوشت مرغ منجمد از کشور ترکیه وارد بازار مصرف شده است.

جدیدترین خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه مرغ فعالیت می کنند و در حالی که آذربایجان غربی جزو استان های مطرح و شاخص در صنعت طیور است از چند روز پیش در بحث تامین و توزیع گوشت مرغ با مشکلات متفاوتی مواجه است.

مطالب مرتبط

دیدگاه (0)

هنوز هیچ دیدگاهی ارسال نشده است.

ارسال دیدگاه

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان ثبت نام یا ورورد به ناحیه کاربری.
0 کارکتر
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک موقعیت شما
04   تلفن:
09055204638
04  نشانی:
مشهد، الهیه، سجادیه، مجتمع آرامس، تیپ یک، ورودی 2 پلاک 113
04   پیام کوتاه:
 30003300887766
04    ایمیل:
 info@ fakhtehnews.ir
آیا حساب کاربری نداری ؟ ثبت نام کن

ورود به حساب کاربری