کلیه مراکز فقط در حضور مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مجاز به فعالیت می باشند؛

جلوگیری از فعالیت مراکزی که نسبت به صدور یا تمدید پروانه بهداشتی خود اقدام ننمایند

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در خلال برگزاری نشست تخصصی با مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور و همچنین مراکز قطعه کاری و بسته بندی گوشت قرمز و مرغ اظهار داشت: از ادامه فعالیت مراکزی که پس از مکاتبات شبکه دامپزشکی شهرستان، نسبت به صدور و یا تمدید پروانه بهداشتی فعالیت خود هیچگونه اقدام موثری انجام نداده باشند، جلوگیری به عمل خواهد آمد.
کد خبر  11233
خبر روز

به گزارش فاخته، دکتر محمد سیاح در این جلسه که با هدف تبیین اولویت های کاری در سال جدید و همچنین آموزش مجدد ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی برگزار شد، افزود: نمونه برداری های ادواری محصولات تولیدی و ارسال نمونه های اخذ شده با رعایت زنجیره سرد به آزمایشگاه های دامپزشکی یکی از مواردی است که مسئولین فنی بهداشتی مستقر در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه ای داشته باشند.

وی به لزوم ارسال به موقع گزارشات عملکردی و همچنین رعایت زمان ورود و خروج در محل کار اشاره نمود و گفت: کلیه مراکز تولید، نگهداری و بسته بندی انواع نهاده ها و فرآورده های خام دامی فقط در حضور مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مجاز به فعالیت می باشند.

دکتر محمدسیاح به فعالیت 50 مرکز قطعه بندی و بسته بندی گوشت و 7 کشتارگاه دام و طیور در شهرستان مشهد اشاره کرد و اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و رضایت شهروندان در تامین و دسترسی به مواد پروتئینی دامی سالم و بهداشتی این مراکز راه اندازی و تاسیس شده است که 96 فارغ التحصیل دامپزشکی در این مراکز بصورت شبانه روزی فعالیت می نمایند.

در این جلسه هم اندیشی که در محل سالن شبکه دامپزشکی شبکه دامپزشکی مشهد برگزار گردید موارد مختلفی نظیر آخرین دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور در خصوص بهداشت گوشت و سایر فرآورده های خام دامی، بهداشت تجهیزات و ادوات کاربردی مورد استفاده و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد خاطر نشان ساخت: عرضه هرگونه محصول و فرآورده پروتئینی با منشاء دامی باید با اخذ پروانه ساخت از سوی دامپزشکی صورت گیرد و مراکز از اعمال هزینه های مختلف بدون هماهنگی با دامپزشکی شهرستان خودداری نمایند.

خبرهای حوزه دامپزشکی و صنایع دام و طیور را در کانال تلگرامی فاخته دنبال کنید. (کلیک کنید)

دیدگاه خود را در خصوص این گزارش، از قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید.

وی در پایان به بهداشت خودروهای فعال در حوزه فرآورده های خام دامی اشاره نمود و گفت: رعایت بهداشت و نظافت خودروهای مذکور از اولویت های اصلی کاری مسئولین فنی بهداشتی است، چرا که این خودروها ضمن تردد در سطح شهرستان، آیینه ای تمام نما، از میزان تلاش مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی را به تصویر می کشند.

 

خبرهای مرتبط
برچسب ها
آنچه شما گفته اید
  • علی
    می گوید:
    فقط در حد حرف واقعا مایه تاسف هست
نظرات
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر
ورودی نامعتبر

این پایگاه خبری بر اساس مجوز معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشغول فعالیت است. این پایگاه خبری تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و هر گونه برداشت از مطالب آن تنها با ذکر منبع مجاز می باشد.

تمامی حقوق برای پایگاه خبری تحلیلی فاخته محفوظ است.